A i kishte joshur atentatori i Mynhenit viktimat e veta,përmes Facebook-ut?!!

Në lidhje me sulmin terrorist në Mynih një llogari misterioze në Facebook ka rënë në sy të publikut. Për mes këtij acounti në mënyrë të përsëritur është bërë ftesë për në vendin e ngjarjes oren 16, pak para kohës dyshuar të krimit.

Në lidhje me sulmin terrorist në Mynih përdoruesve të internetit dhe forcave të sigurisë u ka rënë në sy një llogari në Facebook, i cili i referohet në mënyrë të dyshimtë në skenën dhe kohën e krimit.

unbenannt4

Një kinse përdoruese Facebooku duke përdorur llogarinë “Selina Akim”, e cila ishte paraqitur më 11 maj, dhe në të cilën nuk mund të kyqet ma , fton në disa postime me përmbajtje pothuajse identike çdo person për orën 16 për akullore në restorantin e McDonald tek OEZ.
“Ejani sot në orën 16 Meggi në OEZ unë ju qeras juve me diçka nëse ju doni por jo shumë të shtrejta”
Sipas këtyre postimeve dhe ftesave sugjeron se shumë njerëz duhet të mobilizoheshin të jenë itë pranishëm në atë kohë në vendin e ngjarjes. Më shumë postime nuk janë gjetur. Në vetë-përshkrim,thuhet se kjo është një llogari e re, sepse ajo e vjetra i ishte hakuar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close