Shtetasi nga Kosova rekorder për ngarje të “Çmendur” të kerrit në rrugët kroate!

Mediat kroate kanë njoftuar për një rekord që një kosovar ka vu në rrugët Kroate.Në fakt ato kanë publikuar njoftimin e policisë rrugore Kroate e cila ka ndaluar një person 36 vjeç nga Kosova i cili sipas këtyre mediave ka rrëzuar rekordin në shpejtësi duke vozitur 268 km në orë.
Në pyetje është një kerr me targa zvicrrane që vozitej nga një Shqiptar me shtetësi Kosove,i cili më 23 korrik diku rreth ores 7 30 afër vendit Brodski Stupnik ka “fluturuar”me shpejtësinë e lartpërmendur.

autoban

Policia kroate kishte ndaluar edhe tre të tjera vozitje të “çmendura” por që ishin pak me shpejtësi më të ulët se “rekordi” i kosovarit,por të cilët voziteshin nga fqinjësia e kosovarit.
Një ishte nga bosnia me 245 km/h tjetri nga Maqedonia me 221 km/h si dhe një shtetas nga Serbia me 211 km/h.
Të katër ngaësit janë denuar me nga dy mijë kuna si dhe me ndalim të vozitjes në Kroaci në kohëzgjatje prej një muaji.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close