Nëse lejohet baza ushtarake Ruse në Nish,Serbia do të shndrrohet në provincë Ruse, thotë Nenad Canak

Lideri i LSV-Lidhjes Socialdemokrate të Vojvodinës,Nenad Canak ka porositur sot që Serbia nuk do të duhej të përulej para presionit Rus për krijimin e bazës ushtarake Ruse në Nish.

“Kjo do të ishte finalja e shndrrimit të Serbisë në provincë Ruse”-Ka porositur Canak në profilin e tij në Twetter.

canak
“Të shohim edhe se sa do të na kushtoj neve kjo dhe se a do tu qëndroj ky vend presioneve të jashtme për krijimin e bazave ushtarake në territorin e tij”,shkruan ai.
Duke u përgjigjur në vërejtjen e dikujt se baza e NATO-s nuk do ti pengonte,Canaku ka thënë se kjo vlenë për të gjithë,por bazat Ruse jan rrezik real dhe atë menjëher të nesërmen,dhe për këtë edhe po e potencoj”.
“Serbia nuk duhet të bëhet provincë e askujt.Kusht është që vetëm politikën të mos e udhëheqin provincialë mental” shkroi Canak në Twitter

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close