Paranoja erdoganiste tani akuzon një Gjeneral amerikan se ai paskësh qenë “truri” i tentim grushtetit në Turqi!

Paranoja e një diktatori/diktature shpesh i kalon edhe kufijtë e logjikës së shëndoshë njerzore.Kjo siq duket nuk po i mungon as stihisë post grushtetit në Turqi!

Gazeta turke “Yeni Şafak” e njohur si totalisht lojale ndaj presidentit turk Erdogan,ka lëshuar një lajm akuzë se kinse ish komandanti i NATO forcave në Afganistan,gjenerali amerikan John F. Campbell ka qenë “truri” i grushtetit të dështuar në Turqi.

yenn
“Gjemnerali ka qenë njëri nga udhëheqësit të cilët kanë organizuar ushtrinë për grushtet në turqi” shkruan kjo gazetë në gjuhen angleze.
Kjo gazetë shkruan se kinse Campbell kishte ca transakcione të dyshimta të cilat kanë përkrahur ushtrinë për grushtet,dhe se ai paskësh qenë në dy vizita të fshehta në Turqi!
Turqia si kryesor në organizim të grushtetit e akuzon Fetulah Gulen.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close