Krijesë e quditshme nën ujore në ujërat e Kalifornisë(+video)

Se sa e quditshme dhe e pa njohur ende për ne është bota nënujore në thellësitë e saja tregon edhe gjetja e krijesave të quditshme,të mrekullueshme në pamje dhe bizare,të cilat i bëjnë edhe shkencëtarët të ngelen me gojë të hapur.

krijesë oqeani

Është e dhe një krijesë e rrumbullakët me ngjyrë vjollcë e cila i ka habitur shkencëtarët e të cilën hulumtuesit e kanë gjetur në ujrat e ujdhesës Chanel afër Californisë,për të cilën thonë ata se mund të jetë një lloj moluske uji dhe duhen disa vite të merret vesh se cilit lloj vërtetë i takon.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close