Turqit kanë protestuar sot edhe para bazës SË NATO-s në Incirlik..duke kërkuar mbylljen e saj!!

Në afërsi të bazës Incirlik te qyteti Adana,të cilën e shfrytzojnë forcat ushtarake të NATO-s dhe ato amerikane,sot ka pasur tubim të personave protestues,ku demonstrantët kanë skanduar kundër SHBA dhe Izraelit!

Sipas njoftimeve të mediave lokale të cilat tërë ditën kanë raportuar nga vendi i ngjarjes,në protesta kanë marrë pjesë diku afër 1000 demostrues.Kishte thirrje si :”Poshtë Israeli,mbylleni Incirlik”..Policia turke ka bllokuar hyrjen e bazës ushtarake.
Qytetarët amerikan në Turqi janë njoftuar më parë se konsulata në qytetin Adana do të jetë e mbyllur gjatë kohës së protestës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close