Turqia do të mbyllë shumë baza ushtarake,të cilat thuhet se janë përdorur si bështetje të grushtetit të dështuar

Turqia do të mbyllë bazën ajrore Akinci afër Ankarasë si dhe të gjitha kazermat të cilat i kanë përdorur ushtarët gjatë tentim grushtetit të dështuar.

akinci_air_base_290716

“Do ti mbyllim të gjitha kazermat nga të cilat dolën tanket dhe fluturuan helikopterët”,ka thënë kryeministri Yildirim,duke ju drejtuar të pranishmëve në afërsi të bazës ajrore ushtarake Akinci,në veri të Ankarasë,të cilën ushtarët e kishin përdorur me 15 korrik,si bazë të tyre.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close