Apple,Samsung dhe Huawei,të tjerat do zhduken brenda 3-5 vjetësh thotë njëri nga shefat e Huawei,Yu!

Lufta për mbizotrim në tregun e telefonisë mobile është e madhe,dhe në këtë luftë me të madhe është përfshirë edhe kompania kineze Huawei e cila pretendon se për një kohë të shkurtër do tu bashkangjitet dy më të mëdhajave Apple dhe Samsung.

pkhon

 

Njëri nga shefat e Huawei Richard Yu ka mendimin e vet për këtë si dhe për ardhmërinë e tregut të telefonisë mobile,më saktë të smart phone.”Tregu po konsilidohet..momentalisht janë tri kompani më të mëdha,Apple,Samsung dhe Huawei.Të tjerat do të zhduken në tre deri pesë vitet e ardhme”,ka thënë ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close