Woman in hat relaxing at the pool

Kështu nisni pushimet pa stres…

TIRANE, 1 Gusht/ATSH/-Të vraposh deri në minutin e fundit për t’u nisur me pushime ju bën stresoheni edhe më shumë.

Woman in hat relaxing at the pool

Shfrytëzo momentet e lira për të organizuar më mirë cfarë duhet të bësh përpara pushimeve do të bëjë të nisesh me pushime me mendjen e qetë.

Në temperaturat e larta, fillo të lash batanije dhe mbulesat e divaneve. Vër në një anë, ato çka të duhen për udhëtimin dhe në një anë rrobat që mund të kesh për të hekurosur.

Në punë, fillo të kontrollosh emailin. Përfundo gjërat urgjente që ke dhe bëj një plan të gjërave që duhet të bësh kur të kthehesh nga pushimet. Kujto pagesat që ke për të bërë për shtëpinë, si qeraja, gas etj. Falë një organizimi të tillë, rikthimi nga pushimet do të jetë më pak stresues.

Në valixhe, merr një liber për të kaluar kohë ndërsa udhëtoni. Shfrytëzo pushimet për të rigjetur një pasion për piktura akuarel. Merr një fletore dhe krijo një ditar të udhëtimit tënd, me foto, shkrime, mendime nga fëmijët dhe do të jetë një kujtim shumë i bukur.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close