Pini një javë ujë të njelmët,dhe do ti ndieni efektet pozitive në organizmin tuaj

…dhe ju do të ngurronit të pini ujë të njelmët.Uji i njelmtë ka efekt pozitiv në organizmin e njeriut.Edhe atë përbënë mënyren më të shkurtër për detoksifikim e cila ndihmon regjenerimin e qelizave trupore.

salt-water-drink-580x377

Një gotë uji e njelmët përmbanë mjaft stof ushqyes/nutrient dhe minerale të cilat trupi i pranon në çdo moment.

Si bëhet kjo?
Në gotë me ujë të vakët,duhet vendosë kripë të paster deti,aq sa juve ju duket e njelmët.Dhe këtë sasi që ju e konsideroni mjaftueshëm njelmtë,bëjeni çdo mëngjes.
Masa është individuale dhe varet nga pija të cilën do të duhej ta pinit çdo mëngjes,në javë.Pastaj pason pauzë prej 7 ditësh..Prcesin mund ta përsëritni kurë të doni.

 

Cilat janë përfitimet nga uji i njelmët:
-Ndihmon në prblemet me tretje,stimulon enzimet që shpejtojnë traktin digjestiv.
-Detoksifikon.Përmbanë të gjitha cilësitë antibakteriale të cilat në një javë mund tua zgjedhin problemin me toksinat.
-Pagjumësia.Mineralet dhe kripa ndihmojnë për qetësimin e sistemit nervor.
-Një gotë ujë e kripur është e shkëlqyeshme për lëkurë të pastër.
-Mineralet nga kripa kanë efekt pozitiv në eshtra,posaqërisht te njerëzit të cilët vuajnë nga osteoporoza.
Dhe është burim mineralesh nga të cilat vijnë të gjitha efektet themelore pozitive për shëndetin.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close