Gjermania vërshohet nga refugjatë të rinj/fëmijë,pa prindër!!

Në vitin e kaluar ka patur aq shumë migrant të rinj që kanë ardhur në >Gjermani krye më vete sa asnjëherë ma parë.Zyrat për të rinj kanë pranuar rrafsh 42 330 fëmijë dhe të rinj,të cilët pa prindër kanë ardhur në Gjermani.Kjo do me thënë se janë 30 700 ma shumë se në vitin 2014,një ngritje për 263 përqind.

jugendliche-fluechtlinge-muenchen

91 përqind të të ardhurve të rinj migrant janë meshkuj.Përkundër kësaj vetëm diku 3 600 vajza kishin udhëtuar vetëm për në Gjermani.Statistika është duke u mbajtur që nga viti 1995 dhe numëra më të mëdhenj nuk kishte patur deri më tani.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close