“Aeroplani hapsinor supersonic” që do revolucionarizojë programet në hapësirë


Një klasë e re e motorëve ajrorer hapësinor që kombinon të dy teknologjitë atë jet avionëve dhe raketave me potencial të revolucionarizojë fluturimin supersonik dhe ekonominë e aksesit hapësinor ​​…Është kjo BAE Systems sapo ka blerë 20% të një firme dhe është duke bërë investim të madh në motor reaktiv me ide premtuese.Dhe pikërisht është ky projekti i quajtur SABRE për një avion hapsinor hypersonic pa pilot.

avioni hapsinor

Kjo klasë e re e motorit hapësirës ajrore është projektuar për të mundësuar aeroplanëve për të vepruar nga qëndrim në pistë me shpejtësi prej mbi pesë herë sa shpejtësia e zërit në atmosferë . SABRE që më pastaj mund të kalojnë në një mënyrë operacioni e veprimi si raketë, duke lejuar fluturim në hapsirë me shpejtësi deri në shpejtësinë orbitale, e barabartë me njëzet e pesë herë shpejtësia e zërit . Teknologji motorëve reaktiv kan marrë vlerësime të gjera të pavarura teknike të cilat kanë konfirmuar qëndrueshmërinë e kësaj teknologjie dhe aplikimin e e mundshëm në motorike .

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close