Tryeza për demarkacionin;sipas Isa Mustafës dhe Murat Mehës,Demarkacioni është bërë në mënyrë të drejtë

Në Kuvendin e Kosovës është duke u mbajtur tryeza për demarkacionin!
Folësi i parë kryeministri Isa mustafa dhe i mëpastajmi Murat Meha mbrpjtën qëndrimet e tyre zyrtare dhe të komisionit për demarkacionin.

13872880_1793166520920906_4032649191456078071_n (1)
Isa Mustafa ndër të tjera tha se Demarkacioni është bërë në mënyrë të drejtë ,dhe se sipas tij “me asgjë nuk mund të dëshmohet se Kosova humbë territor me asnjë fakt dhe se nga ana e opozitës nuk është dhënë asnjë fakt që mund ta dëshmojë këtë,dhe nëse thoni se kemi humbur tokë atëhere ejani tash dhe këtu dëshmone këtë.Pranoni fakte dhe mos manipuloni me të dhëna të pa verifikuara”.

Edhe Murat meha ka folur në të njëjten vijë dhe sipas tij “komisioni ishte profesional dhe institicional dhe mbështetur në konventa ndërkombëtare dhe ligje dhe mbështetur në dokumente origjinale.”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close