Blair dhe Rama s’bashku në Dhërmi për pushime…

Kryeministrit shqiptar Edi Rama i cili po kalon pushimet në Dhërmi ,në jug të vendit,iu ka bashkuar një fytyrë mjaft e rëndësishme politike në historinë më të re të shqiptarëve,në tërësi e posaqërisht të atyre nga Kosova.E ai është as më pak e as ma shumë se sa ish kryeministri britanik,kur jaë marrë shumë vendime me rëndësi të madhe për ardhmërinë e Kosovës gjatë luftes çlirimtare,Ton Blair.

13903356_10153902550421523_3419153220198257419_n

Rama sot në Facebook ka nxjerrë foton në të cilën shihet në një atmosferë të relaxuar s’bashku me Tony blair-in,të ulur rreth një tavoline.Siq njofton ATSH ,Blair dhe Rama në foto qeshin të veshur rastësisht,dhe i gëzohen një drekë verore jashtë.
Blair është në vizitë private turistike Dhërmisë,dhe me atë rast ka takuar Ramën në vilën që i përket qeverisë shqiptare.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close