Majlinda Kelmendi bëri përsëri historinë,këtë radhë historinë e sportit shqiptar.Ajo u bë kampione Olimpike

Majlinda Kelmendi,kampionia e jonë botërore e cila po përfaqëson Kosovën në lojërat olimpike është bërë kampione olimpike në Judo në lojërat Olimpike në Brazil.Ajo në finale pas një mundjeje të fortë ia ka arritur të fitojë ndaj itaianes Giuffrida.
Dhe kështu ka bërë historinë edhe të saja edhe të sportit kosovar por edhe të atij shqiptar në tërësi.

13920867_1795082347395990_5547738858869699870_n

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close