CNN:Majlinda Kelmendi i sjell medaljen historike Kosovës

Mediat ndërkombëtare kanë filluar të shkruajnë dhe njoftojnë menjëherë për medaljen e parë historike të artë olimpike të Majlinda Kelmendit të fituar sonte në Riode Janeiro,në Judo sport për kategorinë 52 kg.

Një nga to është edhe shtëpia e madhe televizive CNN e cila e njofton shikuesin e vet për fitoren historike të Majlindes me tituj:Kosovo wins first ever olimpyc medal -Kosova fiton medaljen e saj të parë ndonjëhere.Ose në faqen zyrtare nën Breaking News shkruan:Majlinda Kelmendi fiton medaljen e parë olimpike të Kosovës,pas fitores së arit në kategorinë 52 kg të femrave në Judo.

1 cnn

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close