“Shiptari dhe dushmanët” e shakasë idiotike të një drejtori qendre kulturore në Serbi!!


Qendra për kulturë e qytetit serb Pozharevac ka bërë lajm medial kur ka bërë të ditur se nuk mundet që nuk mundet të bëhet nikoqire e teatrit të Kolashinit nga Mali i Zi sepse kjo e fundit ka përkrahur “dushmanët e Serbisë” dhe Shiptarët në Kosovë ,në qëllimin e tyre për tu pranuar në unesco”

gold mask of tragedy and comedy between a red theatre curtain

Dhe kushe di se për çka tani s’voni kanë dalë me prononcime se kinse e tëra ka qenë vetëm një shaka e cila është bërë përmes shkrimeve në rrjetet sociale ndërmjet Dragi Ivić drejtorit të qendres kulturore në Pozharevc dhe Đorđijem Tatić!!Ivić thotë “kemi bërë shaka për shiptari dhe dushmanat”.”Dikush” ankohet ky farë Ivić ia paska vjedhur prej emailit “shakanë” që ka bërë!

Megjthë këtë “zbutje” të këtij drejtori Ivić,edhe atë i një qendre kulturore,prap se prap edhe prononcimet e fundit tregojnë anën patologjike të urrejtjes serbe ndaj llojit Shqiptar!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close