Edhe zyrtarët danez,për ndërprejen e negociatave për anëtrësimin e Turqisë në BE

Pas Austrisë dhe përfaqësuesëve të saj qeveritarë,tani edhe ata nga Danimarka,në fakt Partia Liberale pushtet ka kërkuar përmes një njoftimi se Bashkimi Europianduhet që në tërësi tu japë fund negociatave për anëtarësim me Turqinë për shkak të ndërmarrjeve jo demokratike, të kryetarit turk Erdogan,dhe përkrahjes së tij që po i jep futjes ,përsëri të dënimit me vdekje.

COPENHAGEN, DENMARK - AUGUST 25: unidentified people in open caf
COPENHAGEN

“Është kaluar vija e kuqe në atë që do të duhej të përfaqësonte kushtet minimale për vendin andidat për anëtarësim në BE.Nuk do të duhej të bëhej vetëm pauzë në bisedime por ato duhet ndërprerë,dhe Turqinë duhet hequr nga lista e kandidatëve”,mendon zyrtari i partisë liberale M.Jenssen.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close