Kryeministri Serb,Vuçiq e pranon se e vetmja zgjidhje për Kosovën është pranimi i pavarësisë së saj.Por…

“E vetmja zgjidhje për Kosovë dhe Metohi,e cila do ta priste nyjen gordiane,do të ishte ajo që Qeveria e Serbisë ta njohë pavarësinë e Kosovës”.Thotë ai.

vucicii

Por ,këtë nuk mund dhe nuk duam ta bëjmë ,ka porosituar ai.Ai në Kuvendin e Serbisë,duke u përgjegjur në ekspozenë e liderit të LDP të Çedomir Jovanoviq,ka thënë se “ne në Serbi shpesh e rrejmë njëri tjetrin,se Kosovën e kemi fjalën më të çmueshme,e knejë,ndividët pak dijnë për Kosovën,dhe se nuk e kanë idenë se ku gjendet Glogovci (Drenasi) dhe a jetojnë aty serbet”.
..”Neve na duhet që të angazhohemi që të kemi më shumë Shqiptar në Serbi,që këtu ti lënë paratë”,ka thënë ai dhe ka shtuar se Shqiptarët janë popull në ngritje dhe se me ta duhet të bisedohet dhe të kërkohet zgjidhje për të ardhmen.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close