Papagalli që flet gjuhen e macave!(+Video)

Ky papagall i bardhë siq duket është ndjerë i vetmuar dhe për këtë arsye ka mësuar gjuhen e macave dhe ka filluar të komunikojë me to me shpresën se do të pranohet nga macet në shoqërinë e tyre.

papagallo

Në të vërtetë papagajt janë të njohur si imitatorë të shkëlqyeshëm,dhe ndodhë shpesh nga monotonia të imitojnë edhe njerëzit,e në këtë rast macet.Ai ka bërë një shfaqje për macet,në gjuhen e tyre por siq duket ato nuk kanë qenë edhe aq të entuziazmuara.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close