Më përjeto,të Lutem! -poezi

Xhelil Arifi  8/11/2015 Gjilan


penFluturimthi mbi trupin tim
puhizë e lehtë ndjenje
E shpëlarë në eufori
pa pikë turpi dhe plot gëzim

Rrëshqitshem tok me djersen që pikë
Naten duke të ndjere
E duke ti parë sytë që të shkelqejnë
Në agun e vonë e plot dritë

Rrembejmë botën për vete
Nji grusht na mjafton
Se të pyesja ku trete
Ti që me ledhatimin tat boten fiton

E mua nga pamja më zhdukesh
Sa here xhelozia më kercenon
Prandaj rri me mua e më ndriqo
Digjma shpirtin e ma përvëlo
Edhe sadiste behu
Por të lutem më përjeto!

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close