NASA:Muaji që lam prapa më i nxehti,nuk ngelet me kaq,do të bëjë edhe ma nxehtë

NASA ka njoftuar se korriku ka qenë muaji më i nxehtë në Tokë që nga kur bëhet matja e motit.Muaji i kaluar ka qenë 0,84 gradë celzius mbi mesataren,dhe vetëm 0,1 gradë nën rekordin e derimëtashëm nga viti 2011.

38678335057b2ca1378a6d242949172_v4_big

Ka një rritje dramatike të temperaturës në gjysmë shekullin e fundit e cila sigurisht do të sjell deri aty që viti 2016 të bëhet më i nxehti ndonjëherë.Ky trend do të mund të vazhdojë në vitet e ardhëshme.
e dhëna që tregon për ngrohje globale është edhe ai se në 15 muajt e kaluar çdo herë është vendosur një rekord i ri,e që nuk mbahet mend që nga viti 1980,që kur përcillen temperaturat.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close