NASA të enjten do na i vë para gjetjet e reja rreth planetit Mars!

Misteret e Marsit vazhdojnë të magjepsin shkencëtarët e NASA të cilët janë të vendosur të zbulojnë gjetjet e reja këtë javë në lidhje me atmosferën në planetin e kuq .

ht_nasa mars

Në një konferencë për shtyp që NASA ka planifikuar për të enjten në të cilën do jenë edhe disa pjestarë të ekipit “the Mars Atmosphere and Volatile Evolution (MAVEN ), që tregon se ndoshta është e mundshme se një zbulim i ri ka ardhur nga anija Maven , e cila ka qenë duke studiuar Planetin e Kuq që nga viti i kaluar .

Njoftimi vjen në një kohë emocionuese kur NASA vazhdon të shtyjë përpara qëllimet e saj të studimit dhe dërgimit të një misioni me njerëz në Mars .

Në shtator , zyrtarët nga NASA-s njoftuan gjurmë të ujit të lëngët që ishin gjetur në Mars . Gjetjet erdhën nga NASA-s Mars Orbiter e cila ka shtuar mundësinë se mund të ketë jetë – ose madje edhe mikrobe – në planetin e kuq .

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close