Pse Joe Biden është vërtetë i madh?Sepse ai nuk i përkulet ushtrive që kanë bërë krime

Media serbe e vajtojnë një moment gjatë vizitës së Biden në Serbi.Në fakt ato pyesin ishte “skandal apo moment i pakujdesisë.dhe se a e fyu nënkryetari amerikan Biden dje Serbinë duke mos u përkulur para flamurit Serb,e i cili është protokol diplomatik të cilin gjatë vizitave të tyre e kanë rrespektuar shumë burrështetas”?!

biden

tani të spekulojmë nuk duam por qartë shihet momenti i parakalimit të Nënkryetarit amerikan dhe kryeministrit Serb Vuçiq para gardls serbe dhe momenti kur kryeministri përkulet para tyre përderisa Biden vetëm ua lëshon një shikim (edhe atë me sa hetojmë të ftohët) të shpejtë dhe shkon nga aty sikur të dëshironte të largohej sa më shpejtë.

bidenn2
Ndërsa në pritjen në aeroportin e Prishtinës kur ai erdhi për vizitë në Kosovë,ai ndalet dhe përshëndet garden e kosovës s’bashku me nikoqirin presidentin Thaçi.

Proinformacin.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close