A u gjet bari që kuron rënien e flokëve?


Edhe pse gjatë është thënë e shkruar e reklamuar se është gjetë bari ose preparati që ndalon a shëron rënien e flokëve,megjithatë deri më sot doli se pak nga këto ishte e suksesëshme sado pak.Megjithate kësaj here shkencëtarët nga Columbia University pretendojnë se kanë gjetë barin kundër tullacërisë/rënies së flokëve.

rënie flokësh

Dr Angela Cristiano ka bërë shumë teste në lidhje me ndikimin e JAK (Janus kinase ) inhibitorit/frenuesit në flokë të mbetura, dhe ia ka arritë asaj që çdoo njeri që ka probleme me rënie të flokëve,nga ata miliona në botë , do kishte dashur ta ndëgjojë.

Eksperimenti është kryer në minj dhe në Guinea derrat, dhe ata të cilët i nënshtruan inhibitorëve JAK kan zënë fillesa të reja të flokëve në vetëm 10 ditë.

Frenuesit JAK vendosen në Janus kinase (JAK) dhe i regjenerojnë fosilet e mbetura të flokëve, i cili stimulon rritjen e flokëve të reja në krye. Megjithatë, ky produkt nuk pritet në farmaci në të ardhmen e afërt, për shkak se disa gjëra duhet të korrigjohet, por në çdo rast – ekipi shkencor nga Columbia University shprehën kënaqësinë e tyre për këtë, dhe than se është një hap inkurajues drejt asaj që shumica e njerëzve e konsiderojnë si problem shumë irritues.

proinformacion.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close