” Playboy” e dëshiron Adele në faqen e saj të parë!

Adele Laurie Blue Adkins e njohur si Adele një nga këngëtaret më të njohura në botë në ditët e sotme ankohet se ata nga revista erotike ” Playboy” po ashtu shumë e njohur po i kërkon me ngulm që të pozoj për ta.

adele-pic
“Ata nga redaksia e “Playboy” nuk rreshtin me thirrjet që kjo të pozoj për faqen e parë të magazines së tyre.”Kaq shumë here më kanë pyetur për këtë gjë sa që ka filluar të bëhet edhe qesharake” thotë Adele për rolling stone magazine.Dhe shton se nuk e di se pse!”Për shkak se jam grua apo pse jam e trashë?”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close