Usain Bolt ka bërë historinë e Lojrave Olimpike.Ai radhazi ka fituar medalje ari olimpike në 100 dhe 200 metra.

Usain Bolt ka bërë historinë e Lojrave Olimpike.Ai radhazi ka fituar medalje ari olimpike në 100 dhe 200 metra.

bolt

Usain Bolt,është bërë njeriu i parë në historinë e Lojërave Olimpike i cili radhazi ka fituar medalje ari olimpike në 100 dhe 200 metra.

Ai e ka filluar furishëm,dhe që nga starti është hetuar se ai do të jetë i pari.E ka arritur cakun për 19,78 sek dhe përsëri ka lënë mbrapa rivalët e tij,disa hapa.
Vendin e dytë e ka zënë ,Kanadezi Andre De Gras me 20,02 kurse ë tretin me foto-finish Francezi Kristof Lemeter me 20,1.
Bolt është edhe posedues rekordit botëror 19,19 si dhe i atij olimpik me 19,30 në këtë disiplinë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close