Nuk është e vërtetë, thotë një zëdhënës i Tribunalit për Kurier-in Vienez,se Milosheviq është liruar nga aktakuza për krime lufte nga Tribunali i Hagës

Sipas disa mediave kryekrimineli Slobodan Milošević kinse ishte liruar nga aktakuza për krime në Ish Jugosllavi nga tribunali i Hagës,dhe menjëherë në Serbi kanë filluar debate dhe përpjekje për rehabilitimin e tij deri sa ka shkuar aty që atij ti ngritet përmendore!!!

Megjithatë një zëdhënës i paemëruar i tribunalit i ka thënë ditores Vieneze “kurier” se Milošević nuk është liruar nga fajësia.
“Gjatë gjykimit të Karadžićit nuk janë gjetur dëshmi të mjaftueshme për atë se Milošević ka pranuar planin e tij,por është e vërtetë se ai Milošević ua ka lënë në dispozicion serbëve të bsnies armatimin dhe paisjet”ka shtuar zëdhënësi i Tribunalit.
ai shton se tribunali lidhur me Milosheviqin,në rastin e Karadžić,nuk ka hetuar fajësinë e tij.

2806065361_460a0e4a96_o

“Në rastin Karadžić,Milošević nuk ka akuzë.Megjithatë,kjo nuk ka asnjë ndikim në statusin e rastit të tij…”I ka thënë zëdhënsi Kurier-it.
Kështu duke demantuar sipas Kurier fjalët e ministrit të diplomacisë serbe Dačić se perëndimi kinëse po heshtë kur është fjala për “lirimin e Milosheviq nga aktakuza”.

Pra e tërë kjo s’ka të bëjë asgjë me rastin e vërtetë të aktakuzës kundër këtij krimineli,siq mundohen ta paraqesin Dačić dhe të tjerë pinjoll Miloševići.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close