Mustafa sjell kërcënimin e radhës ndaj deputetëve të LDK-ës,në rast se nuk e votojnë demarkacionin!!

PRISHTINË, 19 Gusht/ATSH/.- Kryeministri Isa Mustafa duke folur për ratifikimin e marrëveshjes së shënjimit të vijës kufitare në mes Kosovës dhe Malit të Zi, është shprehur i bindur se kjo marrëveshje do të miratohet në Kuvend.

0,,18117437_303,00

Ai është shprehur i bindur se deputetët e maxhorancës do të votojnë pro këtij versioni të marrëveshjes, duke thënë se qëndrimi i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së dhe kryesisë së kësaj partie është se duhet të përkrahet plotësisht.

Por Mustafa tha se ata deputetë që vijnë nga partia që ai udhëheqë, në rast të votimit kundër, nuk përfaqësojnë interesat e LDK-së, dhe se me ta do të merren organet e LDK-së më pas.
“Ata që janë kundër, nuk përfaqësojnë qëndrimet e LDK-së, çfarë bën pastaj LDK-ja më pas, është çështje e organeve të LDK-së”, tha Mustafa.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close