Ka ndrruar jetë Mat Roberts ish gitaristi i “3 Doors Down”

Ai ka ndrruar jetë në moshën 38 vjeçare gjatë kohës sa ka qnë me të atin e tij në Wisconsin ku është dashur që të paraqitet në një ngjarje humanitare për veteranë.

matt

Siq njofton CNN Roberts kishte vdekur në holin e hotelit,të shtunën në mëngjes.Ende nuk dihet shkaku i vdekjes.Por babai i tij përmendë faktin se i biri i tij kishte probleme me ankthin dhe ishte i varur nga tabletat,që nga koha kur ishte pjesë e grupit “3 Doors Down”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close