Socialdemokratët Europian:Evropa është një forcë e madhe.

FRANCË 25 gusht /ATSH-AFP/ – Rreth 15 liderë social-demokratë evropianë u pritën sot në Paris nga François Hollande duke dëshmuar vullnetin e përbashkët, referuar presidentit francez për të bindur shtetasit e tyre se Evropa është një forcë e madhe.

503299_img650x420_img650x420_crop

Tre javë nga organizimi i një samiti të jashtëzakonshëm post-Brexit më 16 shtator në Bratislava, Hollande vlerësoi se pas daljes së njoftuar të Britanisë së Madhe nga BE-ja ndodhemi përballë një rritje të ndjeshme të populizmit, social-demokratët do të propozojnë një iniciativë rreth situatës aktuale.

“Ata duhet të bindin jo vetëm krerët e shteteve dhe të qeverive por gjithashtu shtetasit e tyre që Evropa është një forcë që na mundëson formëzimin më të drejtë të fatit tonë sesa të vecuar”, saktësoi ai./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close