Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Nga këto dy applikacione mund të spiunoheni


Nëse keni mobil telefon,dhe sigurisht që keni,atëhere keni kujdes që dikush mos të jua instalojë FlexiSpy & mSpy në smarttelefonin tuaj,dhe më pastaj të jeni gjitëmonë nën kontrollin e atij që ua instaloi!

android flexi
Këto dy aplikacione që mund të shkarkohen nga faqet përkatëse zyrtare dhe kushtojnë 8 $ për muaj,në fakt janë menduar tu shërbejnë prindërve që të mund ta kontrollojnë komunikimin e fëmijëve të tyre si dhe shefav të i kontrollojnë aktivitet e të punsuarëve të vet.Por mund edhe të “keq” përdoren për qëllime të tjera si p’shembull;kontrollimin e partnerit tuaj.

Në mes tjerash edhe kjo mund të lexohet në faqen zyrtare të kompanisë së Flexispy:
“Did your child make it to school or home from school? Where are they now? Who are their new friends? Spy on your kids mobile phone and understand their world.”

Është interesante se asnjerën nga këto dy aplikacionet nuk mund të i gjeni as në Google Play store e as në Apple Store!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close