Ajo se çfarë lidhje keni me partnerin,të keqe apo të mirë ndikon në gjumin tuaj!

Si fleni gjumë?Qetë dhe pa ndërprerje?Apo gjihë naten silleni sa andej sa këndej,dhe keni ëndrra të kqija?Epo ndoshta për këtë është fajtor hiq më pak se partneri juaj!
Po dhe ne nuk po mendojmë në atë se ai gërrhet,por në diçka që të qon në qështje të pazgjidhura në mardhënien tuaj,me të cilat ju luftoni edhe kur flini gjumë.

gjumi

Nuk është diçka e panjohur ajo se gjendja emocionale dirigjon gjumin ton,dhe mu kjo ishte baza me të cilën është kryer një hulumtim me 698 çifte me moshë mes 35 dhe 86 vjeç.
Gjithësecilit nga të testuarit i është dashur të përgjigjet në pyetjet mbi depresionin,akthin dhe pagjumësinë,por edhe për lidhjen e tyre në dashuri.Dhe ka dalë se çiftet të cilët në pyetjet në lidhje me partnerin dhe mardhënin e tyre kanë dhënë përgjigjëje pozitive ,flenë shumë më qetë dhe ma mirë.

Nga ana tjetër ,çiftet tek të cilët ka vuajtur komunikimi,mu sikur edhe mardhënia e tyre në përgjithësi ,kanë patur probleme serioze me pagjumësinë.Ndoshta mendoni se problemet,në punë,shkollë ose me paratë,janë shkaku i gjumit të keq,por shkenca ka vërtetuar se nëse flejmë në krahët e partnerit me të cilin ndjehemi të lumtur ,të sigurtë dhe të mbrojtur,i harrojmë të gjitha problemet dhe shqetësimet.Të pakten deri mëngjesin e ardhëshëm.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close