Ky njeri thotë se është më i vjetri në botë,dhe se për këtë ka edhe dëshmi!(+Video)

Është ky plaku indonezian Mbah Goto i lindur në dhjetor të vitit 1870 siq pretendon ai, dhe për të cilën thotë se ka dëshmi!Kjo këtë njeri nëse dëshmohet do ta bënte automatikisht njeriun më të vjetër në botë.

145

Ky njeri jetëgjatë thotë se ka qenë përgatitur për vdekjen qysh në vitin 1992 ,dhe se kishte porositur përmendoren pasmortore ,por që nuk i doli si mendoi ai dhe ai ende është gjallë,dhe se i ka mbijetuar të dhjetë vëllezërit dhe motrat e tij.Pastaj katër gratë e tij si dhe fëmijët e tij.
Por edhe pse shumë e amirojnë atë ai thotë se gjithçka dëshiron tani është vdekja.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close