Këta janë fituesit e “Zambaku i Prizrenit”

Në kopshtin e Kino Lumëbardhit në Prizren,,  të mërkurën mbrëma u mbajtë festivali i këngës së vjetër qytetare “Zambaku i Prizrenit”. Pas interpretimit të 14 këngëve në gjuhën shqipe turke dhe boshnjake juria ndau edhe shpërblimet për tri këngët më të mira, ndërsa  edhe publiku dha votën e tij.

zamb

Çmimin e publikut e rrëmbeu kënga  “Sa të dua o Prizren” me tekst të  Hivzi Krasniqi muzika  dhe orkestrimi Tomor Berisha interpretuar nga Majlinda Cikaci dhe Sahit Vataj, ndërsa “Zambakun e artë “Kënga e zemrës” me autor Veton Perolli interpretuar nga Ilir Bagjaku dhe Frida Toci.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close