Protesta e sotme e opozitës-e Vetëvendosjes kundër demarkacionit,në pamje

Protesta e sotme kundër demarkacionit ka filluar në sheshin Skendërbeu dhe pas fjalimeve të mbajtura para të tubuarëve,protestuesit kanë marrë udhën dhe kanë shkuar e janë tubuar para ndërtesës së Kvendit dhe Qeverisë nga ana e poshtme,nga hyrja e madhe dhe atje kanë brohoritur “Hajnat në burg” si dhe “Esat Pash-Isa Pasha”,ata kanë vazhduar aty protesten e tyre me pankarta në duar ku shkruante duam demarkacion por të drejtë” si dhe mbanin flamujt kryesor në duart e tyre atë kombëtar dhe amerikan,”dhe brohorisnin,përderisa ndërtesat e lartpërmendura i ruanin dhe thuase ishin bërë gardh para tyre forca të shumëta policore edhe nga ato speciale por edhe të tjera.

This slideshow requires JavaScript.

Proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close