Hilary Clinton vetëm për një muaj ka mbledhur 143 milion dollarë

Sipas agjensisë së lajmeve Reuters,kandidatja e Partisë Demokrate për presidente të SHBA-së,Hilary Clinton,në gusht ka mbledhur 143 milion dollarë për kampanjën e saj dhe të partisë .

Hillary_Clinton_(23705602384)

Ekipi parazgjedhor i z.Clinton e ka bërë të ditur këtë,duke thënë se nga shuma e përgjithëshme,rreth 62 milion dollarë janë mbledhur për kandidaturen e saj për shpinë e bardhë.
Rreth 81 milion dollarë jan mbledhur për komitetin nacionl demokrat dhe për nevojat e partisë në shtetet federale amerikane.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close