Samsung do të tërheq nga tregu Galaxy Note 7, sepse ka bateri të rrezikshme..

Smart telefonat e kompanisë së madhe Jug Koreane,janë nga më të shiturit dhe më të popullarizuarit në botë,e po ashtu edhe tek ne.Por ja që edhe kjo kompani me experiencë të madhe në fushën e elektronikës nxjerr produkte me të meta e edhe rë rrezikshme.

note 7

Dhe mu për këtë kjo kompani planifikon që ti tërheq nga tregu global telefonat Glaxy Note 7,shkruan agjensia jugkoreane Yonhap.
Këtë hap ajo e ka marrë pas hetimit të raportimeve sips së cilave bateria e Note 7 mund të eksplodoj gjatë kohes sa bëhet mbushja e saj,përderisa Smsung tërheqjen mund ta bëjë qysh në fillim të javes së ardhme.
Kjo kompani veçse e ka ndërprerë dërgimin e porosive për këto aparate,përderisa nuk mbaron hetimi lidhur me informimet për eksplodimin e baterive.
Sipas Yonhap,Samsungu momentalisht po negocion me operatorët mobil të cilët vetëm se e kanë lansuar Note 7,sikur Verizon Wireless.

“Rezultatatet e hetumit dhe masat relevante do të bëhen publike këtë vikend ose javën e ardhme”,ka thënë një i punësuar në kompani.
Ai për Yonhap ka thënë se problemi me bateri godet më pak se 0,1 përqind të aparateve Note 7,por është e qartë se kompania nuk është e gatshme për të rrezikuar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close