Serbet edhe njëherë tregojnë “kreativitetin” e qelbur të tyre,thonë do të luajë Finlanda – Kosovo je Srbija !!

Ne të gjthë iu kemi gëzuar pranimit të Federatës së futbollit të Kosovës në UEFA dhe FIFA.Edhe besoj se për këtë nuk do të kishte problem asnjë njeri sport dashës në botë.
përkundrazi për shumë kë edhe për mediat e mëdha botërore,ta zëmë pjesmarrja e Kosovës në Lojërat Olimpike dhe fitorja e menjëhershme e medaljes së Artë nga Majlinda,ishte një lajm simpatik për ta.

tiktttaa

Por një gjë e tillë asesi nuk po i lë të qetë serbet dhe ata ende nuk pajtohen me realitetin,por përkundrazi mundohen ti japin sa më pak hapësirë por edhe kur s’kanë kah ia mbajnë atëhere mundohen që ta nën vlersojnë suksesin e sportistave shqiptar të Kososvës duke u shprehur me terma të ndryshëm nënçmues por edhe me injorim.
Rast tipik i një kreativiteti të sëmurë të cilin mund ta kenë vetëm serbet është edhe ai i një bastoreje në Mitrovicë,nga pjesa e qytetit ku ata e kontrollojnë,e cila në tiketat e saj të bastit në radhën e ndeshjeve të cilat janë paraparë për tu luajtur ka futur edhe ndeshjen për kualifikimet e kampionatit botëror në Rusi në mes Finlandës dhe Kosovës dhe e cila ndeshje është e para zyrtare e Reprezentacionit të Kosovë në futboll për ndonjë kualifikim për ndonjë kampionat.

Dhe merreni me mend se çfarë kreativiteti të qelbur kanë patur hartuesit serb të kësaj liste,dhe në tiketën e bastores së tyre në vend se ta shkruajnë se ndeshja do të zhvillohet në mes Finlandes dhe Kosovës ata e kanë shkruar Finlanda -Kosovo je Srbija!!!
A nuk tregon kjo se sa me vështirësi ata e pranojnë realitetin,e aq më pak ata e pranojnë atë kur atyre u bëhen gjithato lëshime/koncesione politike!!

 

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close