Nis viti i ri mësimor nëpër shkollat e Kosovës,ora e parë e mësimit i kushtohet shenjtërimit të Nënës Terezës

Sot në të gjitha shkollat e Kosovës nisi viti i ri shkollor 2016-2017.Dhe kudo edhe para shkollave edhe në klasë,si në ato ku për herë të parë shkelte këmba e nxënësëve që kishin hyrë në klasë të parë si dhe e të tjerëve që vazhdonin mësimin në klasën tjetër të radhës,gumzhinte nga fëmijët dhe prindërit që i shoqëronin dhe të cilët mezi fishihnin stresin e fillim vitit dhe brengën e mbarë vajtjes së më tutjeshme.

Ora e parë e mësimit në të gjitha shkollat i është kushtuar shenjtërimit të Nënës Terezë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close