Sjellje e çuditëshme e operatorit VALA ndaj klientëve të vet!

Nëse ke para në këtë boten tonë,ti do jesh OK (jo gjithmonë-nuk vetkuptohet për çdo lloj rasti) nëse jo atëhere,do jetë problem.Kush ka numër telefoni mobil të VALA,ka raste kur e ndjenë këtë.Jo kushedi sa vrazhdë por mjafton ta kuptosh se sa keq është të jesh apo të ngelesh pa para.Mu në momentin që ty të zbrazet llogaria fillon tortuara e VALA ndaj klientëve të vet!E quditshme, apo jo!?.Në vend që ti të rrespektohesh s klient.Apo jo.Nëse ti nuk ke mundësi nga çfardo lloj arsye të rimbushjes së llogarisë telefonike,fillon bombardimi i telefonit tuaj me SmS të panumërt dhe që vijnë rregullisht e në intervale të ndryshme kohore.

12038313_1674723549431871_5687628178504265338_n

Dhe kur nuk e ke idenë se çka po ndodhë ti kujton seriozisht se mos noj virus ta ka nxjerrë telefonin nga takti.Në të vërtetë është aq e neveritshme sa ti mendon seriozisht ta ndërrosh kompaninë telefonike.Dhe kjo ”torturë” e bezdisshme mbaron vetëm ahere kur ti bënë rimbushje.OK të ia kujtosh klientit se nuk ke mbushje ma është mëse normale,me një SmS,me dy apo me tre.OK le të jenë edhe ma shumë,pesë!Por ta bombardosh klientin me orë e me ditë të tëra kësaj nuk i thonë më sjellje normale me klientelen tate.Kjo është detyrim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close