Đurić porositë :”Lufta e Serbisë për të mos u pranuar Kosova në UNESCO nuk do të ndaloj”!!

“Lufta e Serbisë për të mos u pranuar Kosova në UNESCO nuk do të ndaloj”,ka thënë drejtori i të ashtuquajtures “Kancelarsisë për KiM,Marko Đurić në Paris në kuadër të hapjes së një ekspozite që ata kanë bërë për Kosovën,”KiM -10 koraka”.

130733594754e34897d86df418663777_v4big

Ai ka porositur sa vijon”Lufta jonë nuk do të ndalet.Ne pushojmë në Kosovë.Në atë pushon edhe identiteti ynë,kjo është ajo e cila serbet në Beograd,Bokë të Kotorit,Sidnei dhe kudo që jetojnë gjthandej nëpër botë” ka thënë Đurić para Qendres kulturore Serbe në Paris.
A ka vzhduar duke thënë se ” Serbia do të bëjë gjithçka në bashkësinë ndërkombëtare që ata të njihen me atë se cila është e vërteta për fatin tonë,jetën tonë dhe vuajtjet tona në KiM (Kosovë vr. j.).

Faktori politik Serb me të cilin Qeveria e Kosovës po bënë dialog politik për paqe është ky,i cili nuk njeh asnjë lloj realiteti përtej shovinizmit vetanak.Ata njohin vetëm detyrimin.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close