Sekretari gjeneral i NATO-s Stoltenberg:Edhe përkundër kundërshtimit të Rusisë,Gjeogjia gjithnjë e më afër anëtarësimit në NATO

“Vetëm vazhdoni kështu ti forconi institucionet civile dhe demokratike dhe kjo do ju ndihmojë që vendi juaj ti afrohet NATO-s”,U ka thënë Stoltenberg-Sekretar gjenerel i kësaj aleance Gjeorgjianëve pas takimit me kryeministrin George Kvirikashvili në Tbilisi.

NATO Secretary General and North Atlantic Council visit Georgia - Meeting of the NATO-Georgia Commission

Sipas tij Gjeorgjia posedon ” të gjitha instrumentet për të përparuar kah anëtarësimi në NATO.Gjeorgjia dhe Ukraina shpreson në anëtarësimin në NATO të cilës i kundërvihet Rusia e cila nuk dëshiron këtë Aleancë pranë kufijëve të saj.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close