Ariu dhe fotografi ulur bashkë (+Video)

Jeta e një fotografi kafshësh të egra është e paparashikueshme, por kurrë në një milion vjets’mund të kishte ëndërruar se ai do të jetë në këtë situatë.
Me plot kuptimin e fjalës,si në shpinë tande.Dhe shikojeni se si duket kur ariu ulet afër fotografit për tu kënaqur bashkë duke shikuar arinjtë tjerë në lum!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close