Sot aty rreth orës 15: 11 në qytetin e Gjilanit është ndier një dridhje e tokës

Sot aty rreth orës 15: 11 në qytetin e Gjilanit është ndier një dridhje e tokës.Sa shkallë ajo ishte nuk dihet akoma por se ishte e ndjeshme dhe se edhe njerëzve që kanë qenë nëpër oborre u kanë lëvizur tavolinat dhe karriget si dhe e kanë ndjerë nën këmbët e tyre dridhjen.

proinform-gjilan

Ajo ka ardhë me atë zhurmën e zakonshme të cilën e kanë ndjerë njerëzit të cilët kanë qenë brenda dhe i kanë parë vitrinat e tyre duke u lëkundur.Nuk është jo e pazakonshme një gjë e tillë kur dihet se Gjilani gjendet në një rajon jo të qetë tektonik.Nuk dihet ende për ndonjë dëm eventual.

 

proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close