Pas pesë tërmetesh të njëpasnjëshme,qytetarët e Maqedonisë në panik

Mediat lajmrojnë se rrugët dhe parqet e Shkupit janë mbushur me njerëz,e ka të tillë që paketohen dhe lëshojnë qytetin,pas pesë tërmeteve që sot e goditën Maqedoninë.

Më i forti nga radha e tërmeteve që sot goditen Maqedoninë ishte ai i ores 15.10 prej 5,3 shkallë të rihterit me epiqendër disa kilometra nga Shkupi,por i cili u ndje edhe në tërë vendin dhe edhe në vedet fqinje e edhe në Kosovë e Shqipëri.


Pas tërmetit numër i madh i qytetarëve kanë kërkuar ndihmë mjeksore,shumë nga të cilët ishin lënduar duke ikur nga shtëpitë dhe banesat e tyre në panik.
Sipas të dhënave që posedojmë,dëmet janë të dukshme në kulme shtëpishë,oxhaqe,por ka edhe të qara nëpër fasada ndërtesash.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close