Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Bashkjetesa me mbeturinat!!


Është një fjalë që thotë:”..kushedi se çka fshihet prapa fasades”!Kjo thënie i shkon edhe hapësirës prapa soliterit,e cila shërben edhe si parking kerresh,mu në qendër tëGjilanit.Edhe pse nuk është se shkëlqen edhe pjesa që gjendet para.

1-prapa soliterit  4-prapa-soliterit

Ajo në fakt është hapësirë e dedikuar banorëve të kësaj ndërtese,akoma një ndër më të lartat të Gjilanit,por që në ditët e sotëme vërshohet nga kerre të parkuara aty e që i sjellin nga të tëra anët.Edhe nuk është qudi për shkak të mungesës së parkingjeve dhe kur dihet se për rreth gjenden kafiteri si dhe shërbime komunale të ndryshme.

2-prapa soliterit  3-prapa-soliterit

Edhe përkundër rëndësisë së kësaj hapësire,e e cila si tham gjendet mu në qendër,nuk e ka kujdesin e askujt.Përkunrazi,është e lënë e pa rregulluar nga organet përgjegjëse komunale si dhe nga banorët lokal!Shikone grumbullin e bërllokut që gjendet i hudhur mu në mes të këtij parkingu.Aty në fakt do duhej të kishte kontajner mbeturinash.Por aty s’ka të tillë por ka grumbull të maddh mbeturinash.Unë nuk e di se si nuk i pengon askujt ajo pamje (lëri anët tjera) e shëmtuar aty.

Xhelil Arifi/proinformacion.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close