Këtë sigurtë nuk e dinit;Yjet botërore dhe talentet e tyre

Harrison Ford

harrison-ford-7-435

Aktor që ka fituar famë me rolin në filmin Indiana Jonesa,por roli i parë i rëndësishëm për të ishte roli i pilotit Han Solo në “Lufta e yjeve”.Por ky aktor nuk është se vetëm luajti rolin e pilotit në këtë film por në të vërtetë ai është një pilot i talentuar dhe me përvojë,i cili në kohë të lirë merret me misione shpëtimi.

 

Vin Diesel

rs_634x1024-151020072337-634-vin-diesel-witch-hunter-jl-101915

Diesel është dizajner i video lojrave.Ai është një gamer i mirë i cili ka hapur edhe firmën e tij për të zhvilluar të ashtuquajturen arti i shtatë,përderisa në mënyrë direkte ka punuar në geming – adaptimin e filmit të tij kronikat e ridikut.Dhe se lojërat e tij janë vlerësuar pak më shumë se krijimet e tij në film.

 

Michael Jackson

michael-jackson-1-435

Mbreti i ndjerë i popit ishte ilustrator i talentuar,ndërsa motive kryesore të vizatimeve të tij ishin fotelet dhe karrikat me fytyrë njerëzish.

 

Clint Eastwood

clint-eastwood-cinemacon-2014-01

Aktori i njohur për rolet e tij të frajerit ka shkruar vjersha të dashurisë,por edhe temën e muzikës të filmit të tij urat e rrethit Madison.

 

Christopher Walken

christopherwalken1

Walken kur ishte tinejgjer ishte stërvitës luanësh kështu që nuk çuditë fakti se ai sillet sikur asgjë nuk mund ta frikësoj.

 

Brian May

SHOWBIZ 5Mins2 1

Kitaristi i grupës së njohur Queen,është astrofizikan i njohur,i cili ka botuar libra shkencor në të cilat spjegohet origjina e Big Bengut.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close