Kur krimi dhe terrorizmi janë vëllezër

Pjestarë të MUP-it serb i kanë burgosur 4 persona të cilët kanë tentuar që përmes vendkalimit Kelebia me hungarinë të kalojnë një sasi të armatimit dhe municioni.

nadjeno-oruzje-i-m

Policia srbe në një kerr me tabela të Serbisë ka gjetur pesë pistoleta,një nishan optik,një kuadër për pushke automatike me 30 fishekë,dy plumba për carabin,12 plumba për pistoletë të kalibrit të ndryshëm dhe dy pushkë automatike.

Të burgosur:D.D. 31-nga Beogradi,D.T: 35 -Shtetas i Bosnies,H.A. 42 nga Iraku si dhe K M 33- nga Siria për të cilin dyshohet se kishte dokumenta të falsifikuara.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close