Nga emajlat e Powell që rrodhen në internet u zbulua se Izraeli është fuqi e vërtetë Atomike

Është folur e përfolur dhe ka qenë edhe sekret publik se Izraeli është fuqi bërthamore.Dhe askush nuk ka dyshuar në këtë,vetëm se nuk ka qenë e qartë se në çfare sasie ëashtë ky arsenal.
Tani ka dalë sheshazi,kështu të pakten ka shpërthyer në internet posta elektronike e ish sekretarit shtetror amerikan Colin Powell e cila sipas asaj se kinse i kanë vjedhur hakerët Rusë del se ai thotë se Izraeli i ka 200 bomba atomike.

445fghj

Ish sekretari shtetror amerikan e ka pranuar autencitetin e porosive elektronike të cilat kanë rrjedhur në opinion.porosia për arsenalin bërthamor ka të bëjë me negociatat të cilat të gjashtë fuqitë botërore vitin e kaluar i kanë përmbyllur me Iranin,me të cilën marrveshje Republika Islamike e Iranit heq dorë nga programi bërthamor ushtarak.

“Në çdo rast,Iranianët nuk mund ta përdorë edhe nëse më në fund e prodhojnë.Djemtë nga Teherani e dinë se Izrael i ka 200,dhe të gjitha kanë drejtim Teheranin,ndërsa ne i kemi me mijëra”,ka thënë Powell.
Sipas emailave të cilat kanë rrjedhur tregojnë se Izraeli ka zhvilluar armë bërthamore në qytetin jugor Dimoni.Programin Dimoni e ka themeluar Shimon Peres,93 vjeçari ish kryetari izraelit i cili ndodhet në spital pasiqë ka pësuar goditje në tru.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close